Анна и Джаред от Two Cities One World: „Музиката и любовта ни събраха заедно“

anna-jared-two-cities-one-world
14 юли 2017

„Запознахме се в университетската маршрутка на Music Institute – California, която ни караше към вкъщи, нощем. Може да се каже, че музиката и любовта ни събраха по едно и също време. Сега заедно осъществяваме музикалните си мечти.

Искаме да създадем нещо, което го няма и същевременно да е достатъчно комплексно и интересно. Ние творим музика, която е смесица от стилове – поп и джаз. Стремим се това, което правим, да бъде достъпно за хората. Винаги влагаме себе си и своите преживявания в музиката си и нещата си идват естествено.

Нашето послание е “Just do the things you love”. Искаме да дадем пример чрез нашия живот – изживяваме мечтите си, като правим това което най-много обичаме на света – музиката, и го предаваме на хората. Listen to the song – The things we love.“


До колко е възможно според вас да се прави качествена музика в България?

„Има много хубава музика в България, но има и такава, на която не е обърнато достатъчно внимание. Желаем да се реализираме и тук, защото има хора, които много ценят музиката ни. Младите хора търсят алтернатива и това ни провокира да се връщаме и да творим заради тях.“


Кое е най-голямото ви предизвикателство в момента?

„Имаме прекалено много невероятни идеи, които искаме да осъществим – албуми, видеа, проекти, които за съжаление все още не сме осъществили, защото не винаги стига времето за всичко.

Предизвикателството за нас е, че светът е препълнен с много ниско стойностна музика, която се продава и става комерсиална, а ние искаме да пробием с истинска музика, на високо ниво, идваща от самите нас.“


Ако желаете да чуете авторската музика на Анна и Джаред от Two Cities One World в уникално акустично изпълнение, заповядайте на 15-ти юли (събота) от 21:00 часа във Vintage House (Дом на културата „Борис Христов“).


Прочетете още истории като тази:

Маги Джанаварова: „Всичко, което ти се случва, се случва с цел и тогава, когато трябва“ (Част 1)

„Айлякът е вътрешно чувство на лекота“: Прея, Капана Фест

Едит Унджиян: „Спектакълът „Коса“ ми помогна да работя по-добре в екип, да съм по-смирена и толерантна.“

Коментари

коментара


Ирина Мирчева

Обичам да пиша и да изразявам себе си чрез думи. Вълнуват ме хората и техните преживявания. Вдъхновявам се най-често от съкровените истории и хубавите филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *