Едит Унджиян: „Спектакълът „Коса“ ми помогна да работя по-добре в екип, да съм по-смирена и толерантна“

edit-undjian-spektakal-miuzikal-kosa-pevitsa
13 юли 2017

Разкажи ни за концерт-спектакъла „Коса“. Как се включи в него?

Научих за кастинга от свои колеги съвсем случайно и веднага, усетих, че искам да се явя. За съжаление се оказа, че съм изтървала срока за кандидатстване. Но все пак изпратих необходимите материали и след няколко дни ми се обадиха, че съм одобрена на първия етап. Много се развълнувах и веднага започнах да работя по песните за кастинга. Отидох на прослушването и на влизане във фоайето беше Радостин – един от солистите на „Коса“. Всички ми изглеждаха доста притеснени. Интересното на кастинга беше, че имаше много момичета, но от всички тях взеха само мен, което е абсолютно признание.

Една седмица по-късно разбрах, че съм одобрена окончателно. И така започна моето приключение „Коса“.

Едит Унджиян „Спектакълът „Коса“ ми помогна да работя по-добре в екип, да съм по-смирена и толерантна.“

Кое беше най-голямото ти предизвикателство по време на репетициите?

Най-голямото ми предизвикателство в мюзикъла не бе свързано с музиката или танците, а с това да надмогна себе си. Изградих черти, които ми помогнаха да работя по-добре в екип, да съм по-смирена и толерантна.

Едит Унджиян „Спектакълът „Коса“ ми помогна да работя по-добре в екип, да съм по-смирена и толерантна.“

Сподели ни забавен момент от спектакъла.

Най-забавният и запомнящ се момент от спектакъла беше от представлението ни в Сливен. Там трябваше да замествам един от солистите и реално изиграх едновременно 2 роли. Театърът там беше доста малък, а сцената – тясна. Нямахме почти никакво пространство и се наложи да поставяме наново цялата сценография и хореография за около половин час. За което изказвам искрени адмирации към нашия хореограф Ани Пампулова.

Преди спектакъла бях много спокойна и си мислих, че всичко ще мине добре, докато не дойде моментът да изляза пред публиката. Сложих си микрофона, на който тъкмо му бяха сменили батериите, и смело закрачих към сцената. Осветлението се включи, музиката зазвуча и всички участници излязохме пред публика. Запях с цяло гърло, но за мое нещастие, се оказа, че микрофонът ми е изключен. Имаше един момент, в който пях на микрофона на един от солистите, след което театрално бях изведена от сцената. Изпуснах цели 3 песни, но с помощта на моите колеги успяхме да се справим със ситуацията и достойно изпълних и двете роли.


Можете да гледате предстоящите представления на концерт-спектакъла „Коса“ на:

5 септември – Велико Търново, пред крепостта „Царевец“

8 септември – Пловдив, Лятно кино „Орфей“


Прочетете още истории като тази:

Маги Джанаварова: „Всичко, което ти се случва, се случва с цел и тогава, когато трябва“ (Част 1)

„Айлякът е вътрешно чувство на лекота“: Прея, Капана Фест

Александър Хинков: „Хората зад Успелите са най-важната съставка за позитивната рецепта на успеха ни“

Коментари

коментара


Ирина Мирчева

Обичам да пиша и да изразявам себе си чрез думи. Вълнуват ме хората и техните преживявания. Вдъхновявам се най-често от съкровените истории и хубавите филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *