Стани част от екипа на Humans of Plovdiv! Имаме нужда от HUMAN като теб! ;)

stani-chast-ot-ekipa-na-humans-of-plovdiv-tarsim-videograf-avtor-socialni-medii-dizainer
16 юни 2017

Привет! 🙂

Щом четеш това, значи искаш да си част от екипа на Humans of Plovdiv. Но преди да ти кажем за отворените стажантски позиции за доброволци, нека ти разкажем малко за сегашния ни екип.

Ние сме шестима – Илина, Ирина, Георги, Павлина, Елиса и Михаил. Всички разработваме проекта в свободното си време – търсим истории, пишем, снимаме и постоянно срещаме нови хора и създаваме контакти.

В Humans of Plovdiv всеки от екипа ни вижда страхотна възможност да прави нещо позитивно и вдъхновяващо в Пловдив и да се развива в посоката, в която иска. Кой снима, кой пише, кой се занимава с видео клипове и дизайн, кой се грижи да бъдем по-ефективни в социалните медии и да развиваме сайта си. Работа колкото щещ! Именно затова имаме нужда от хора като теб! 🙂

Пълни сме с идеи, които искаме да реализираме в близкото бъдеще и съразмерно с мечтите ни, екипът също трябва да порасне.

Търсим креативни и щури млади хора (като нас самите), които биха искали да станат част от вдъхновяващ проект като Humans of Plovdiv и да допринасят със своя творчески заряд, ентусиазъм и умения.


Издирваме: 

#1 Human Видеограф – човек, които да снима и монтира видео клипове. Някой със свеж поглед, много творчески идеи, силно желание за работа и собствена видео техника.

#2 Human Разказвач на истории (Автор) – човек, който да търси и пише истории. Идеалният разказвач на истории трябва да умее да пише, да обича да общува с хора, да е проактивен и да не се страхува да създава нови контакти.

#3 Human Асистент Социални медии – човек, който да ни помага със съдържание за социалните ни канали (Facebook & Instagram) и за разрастване на общността ни там.

#4 Human Дизайнер – много скоро ни предстои голям проект, за който ще имаме нужда от дизайнер с умения в предпечата. Разбира се, винаги сме отворени за хора, които биха искали да допринасят с дизайн за сайта и социалните ни канали.

Ако мислиш, че ти си THE HUMAN за една от тези позиции, пиши ни на: humansofplovdiv@gmail.com и с радост ще се свържем с теб, за да пием по една чаша кафе и да си поговорим. 🙂

Ако пък познаваш човек, които би се радвал да се включи в екипа ни, препрати му тази статия. 😉

Ех, вече нямаме търпение!

Епикът на Humans of Plovdiv

Запознай се със сегашния екип.

Коментари

коментара


Илина Чипилска

Преди 3 години създадох Humans of Plovdiv и оттогава блогът е голямата ми страст, заедно с пеенето и пътешествията, за които за жалост ми остава все по-малко време. :(

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *