Александър Хинков: „Хората зад Успелите са най-важната съставка за позитивната рецепта на успеха ни“

aleksandar-hinkov-uspelite-bg
16 юни 2017

„Когато създадохме Успелите, не знаехме, че правим медия. Идеята се оформи с времето и хората зад нея. В началото обаче всичко беше доста тромаво. Двама човека поддържахме блог в свободното си време. Но най-трудното беше да съберем екипа.

След 3 години лутане, Успелите се превърнаха от хоби в основен консуматор на време за четирима души. След няколко месеца пишещите станахме 10, а след още няколко – 20 и после 30. Така екипът не спира да расте и до днес. Хората зад Успелите са най-важната съставка за позитивната рецепта на успеха ни.

Хората зад Успелите са най-важната съставка за позитивната рецепта на успеха ни.

- #

Разбира се, трудностите, които изпитваме постоянно, са да стоим заедно, да откриваме мотивацията всеки ден, да сме визионери. Това е така, защото всички сме доброволци. Но освен това ние сме и едно голямо семейство. Семейство от мили, проактивни и умни мечета.

Следващата стъпка пред медията е да започне да се изхранва самостоятелно.“


Как се зароди идеята за „Носия“? Какво искате да кажете на хората чрез нея?

Носия се роди неочаквано. Заподозряхме интерес към „осъвременяване“ на фолклора така, че да го носим в ежедневието си, затова тествахме. Резултатите надхвърлиха в пъти очакванията ни.

Носия е моден бранд, който цели да създава модерни дрехи, черпейки вдъхновение от облеклото, което българските моми са носили преди няколко века. Днес, българите сме горди хора, имаме усещане за естетика и уют, ценим комфорта в дрехите, които обличаме и носим любов в сърцата си. Това са причините да вярвам в успеха на Носия.“


Онлайн медията „Успелите“ е създадена през 2013 година от Венелин Добрев. Заедно с Александър Хинков проектът се развива постепено и като хоби в продължение на две години. През 2015 година към него се присъединяват Ирина Христова и Калоян Гаджев, благодарение на които uspelite.bg се установява като най-голямата позитивна медия в България.

Днес екипът е съставен от много повече хора, като всеки един от тях е изпълнен със завлядяваща енергия и вяра, че е част от най-значимата и градивна промяна в България.

Коментари

коментара


Ирина Мирчева

Обичам да пиша и да изразявам себе си чрез думи. Вълнуват ме хората и техните преживявания. Вдъхновявам се най-често от съкровените истории и хубавите филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *