Как ние, екипът на Humans of Plovdiv, си изкарахме на Капана Фест, Лято 2017

i-am-a-human-of-plovdiv-kapana-fest-2017-humans-of-plovdiv
14 юни 2017

Здравейте, приятели!

Ето че Капана Фест вече мина, но все още ни държи емоцията от всички срещи с вас и приятните отзиви, които чухме за фото стената ни.

Да, за това издание на Капана Фест станахме свидетели на противоречиви мнения, но лично ние ще го запомним с усмихнатите хора, многобройните селфита и смехът от прочитането на лафовете от Стената ни.

humans-of-plovdiv-kapana-fest-2017

Да си признаем честно, тази година нямахме достатъчно време да се подготвим. Имахме много идеи, които за съжаление не успяхме да реализираме, но искрено се надяваме есента да ги видите на бял свят.

Въпреки всичко, Стената на Humans of Plovdiv беше на феста. За нас беше голяма радост, че за втори пореден път лафовете ви допадат и желаете да се снимате с тях. За да бъдем все пак поне малко различни от миналогодишното издание, добавихме няколко жълти табелки на квартали, които предишния път бяхме пропуснали, като: „В квартал Каменица пловдивчанинът знае защо!“ и Мараша е моя любим квартал, за нищо на света не бих го дал!“. Добавихме и още няколко рими за тепетата и града ни: „Най-обичам на тепето, това е общо-взето“, „Да си роден в Пловдив е привилегия“, „В  Пловдив – само стабиляги“.

humans-of-plovdiv-kapana-fest-2017

И понеже от миналото издание си научихме урока, подготвихме специална табелка за всички гости на града, които посещават Пловдив специално за феста: „Не съм от Пловдив, тук съм за малко, да не бича айляк би било жалко!“. Самата Прея се снима на Стената ни именно с тази табелка.

preyah-smooth-plovdiv-ayliak-kapana-fest-humans-of-plovdiv

Радваме се, че успяхме да уловим с обектива си толкова усмихнати хора. По правило жените бяха най-активни, но пък и не липсваха мъже. Деца, домашни любимци, хора на всякаква възраст – за нас беше истинска радост да ви снимаме пред Стената с любимия ви лаф! Благодарим ви за емоцията, която ни подарихте!

kapana-fest-2017-humans-of-plovdiv


humans-of-plovdiv-kapana-fest-2017


humans-of-plovdiv-kapana-fest-2017


Всички от екипа на Humans of Plovdiv вече мислим за следващото издание на Капана Фест и силно се надяваме да успеем да ви изненадаме с нещо различно и оригинално.

До тогава не пропускайте да четете историите в блога ни и да следите Facebook страницата ни.

А ако започнем да ви липсваме, можем да бъдем до вас чрез брандираните тениски и торбички от серията I am a Human of Plovdiv, които имате възможност да поръчате от ТУК.

i-am-a-human-of-plovdiv-stoki-kapana-fest-2017

Това е на кратко, драги ни Humans-и!

Ще се видим по улиците на любимия ни град, така че не бягайте от обектива ни, а ако не успеем да се засечем, ще се срещнем отново на Капана Фест през есента. До скоро!

Коментари

коментара


Ирина Мирчева

Обичам да пиша и да изразявам себе си чрез думи. Вълнуват ме хората и техните преживявания. Вдъхновявам се най-често от съкровените истории и хубавите филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *