Запознай се с екипа на Humans of Plovdiv: Елиса Пеева

elisa-peeva-fotograf-humans-of-plovdiv-ekip
17 Ное. 2016

Елиса е един от фотографите на Humans of Plovdiv. Обича да снима, да чете и да прекарва възможно най-много време с любимите си хора в скрито кафене в Капана.

Какви са трудностите, с които се сблъскваш в работата си за Humans of Plovdiv?

Понякога ми се налага да преодолея някои предразсъдъци, за да заговоря непознат човек. Може би това е най-трудната част от създаването на история.

Коя е любимата ти история в сайта?

Любимата ми история е тази за Ана Исабел Диаз Гарсия. Това е всъщност моя история за най- прекрасния учител на света, който е готов на всичко, за да работи своята професия. Тези учители се срещат все по-рядко в днешно време.

Кой е най-големият ти житейски урок, който си научилa?

Може да прозвучи банално, но се научих да спазвам принципа: ,,Има време за всичко” и продължавам да преоткривам смисъла му всеки ден.

Кои са любимите ти места в града?

Капана и пак Капана.

Какво би искал да кажеш на младите хора в Пловдив?

Не живейте за мига, хора, той отминава, чувствате се празни и се опитвате да запълните дупката с още по-безсмислени неща; слушайте повече джаз и класика и участвайте в доброволчески проекти, заслужава си.

Коментари

коментара


Ирина Мирчева

Обичам да пиша и да изразявам себе си чрез думи. Вълнуват ме хората и техните преживявания. Вдъхновявам се най-често от съкровените истории и хубавите филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *