„Заедно сме от 20 години, 18 от които сме женени“

plovdiv-semeistvo-gradskata-gradina
14 Ное. 2016

Заедно сме от 20 години, 18 от които сме женени. Още в началото разбрах, че той е човекът за мен.

Как решихте да сключите брак?

Диана: Бракът е отговорност. Ако искаш да си сериозен, трябва да поемеш отговорност, пред себе си, както и пред партньора ти. Повечето хора си мислят, че бракът е просто подпис, но не е така. Всичко се променя, когато си женен. Отговорностите растат, вече трябва да мислиш и за още един човек, понякога трябва да поставиш другия пред себе си, да правиш компромиси. Но това е истинският живот, ако искаш да си с някой, трябва да вземеш решението. Не е лесно, но си заслужава.

Имали ли сте трудни моменти?

Георги: Разбира се, няма семейство без трудни моменти. Имали сме своите възходи и падения, както се казва „няма къща без дим“, но успяхме да останем един до друг през годините и да се подкрепяме, въпреки проблемите и трудните обстоятелства. Имаме дъщеря, която вече е на 18 години. За нас винаги е било важно какъв пример даваме на нея. Децата се сформират като личности основно от семейната среда.

Какво бихте посъветвали младите хора?

Диана: Да не вземат прибързани решения. Важно е умът и сърцето да са в синхрон, защото ние хората понякога следваме първо сърцето си, без да обмислим нещата и последствията не са приятни. Имайте търпение и изберете точния човек, с когото да прекарате живота си.

Коментари

коментара


Георги Вангелов

За мен фотографията изразява начинът, по който виждаш всичко около теб, изразява чувства и разказва истории, имаш възможност да се докоснеш до нечий живот. Това е неповторимо и безценно чувство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *